Cilindri de siguranta KABA ELZETT 751

751ni

 

 

 

 

 

 

              Cilindru Kaba Elzett  751

 

Cilindru usa (butuc usa) din seria 751, este un cilindru (butuc usa) din clasa medie de siguranta.

Corpul acestui cilindru este din alama, atat statorul cat si rotorul, si ii confera o functionalitate pe termen lung, si o fiabilitate foarte buna.

La randul lor si cele 5 stifturi (pini) ale cilindrului sunt facute tot din alama, iar arcurile ce sustin stifturile (pinii) sunt facte din aliaj bronzat, ce duce la o manevrabilitate buna a cheii si o uzura cat mai mica in timp.Toti cei 5 pini ai cilindrului (butucului) sunt activi, toti se misca independent unul fata de celalat, in momentul in care cheie este introdusa in rotorul cilindrului.

Combinatiile de cheie pentru acest cilindru ajung la 15500. Cilindrul vine echipat cu trei chei din alama nichelata.Cilindrul este proiectat cu profil de cheie,normal, standard,classic.

Acest cilindru de siguranta poate fii folosit pe toate tipurile de broaste care folosesc cilindru in conformitate cu standardul DIN, si pe usile de intare in apartamente (birouri, depozite, etc…) atat din lemn cat si metalice. Cilindru usa 751 poate fii folosit cu succes si in mediul exterior.

Cilindru de siguranta pentru usa KABA-ELZETT 751 este probabil cel mai bun cilindru din categoria de siguranta medie datorita : fabricarii in conformitate cu standardul EN1303 clasa 3, fiabilitatii cilindrului, celro 2 ani de garantie si nu in ultimul rand al pretului.

Cilindru usa Kaba-Elzett 751 poate fii comandat si in combinatie cu lacatele din seria TUTIUS, in sisteme KEY ALIKE, adica mai multi cilindrii pot functiona cu aceeasi cheie, sau in sistem MASTER KEY, adica deschiderea cilindrilor se face gradual.

Producator: KABA Elzett