Cilindru de inalta siguranta KABA Expert

Picture1                    Cilindru Kaba Expert

Cilindru usa KABA EXPERT este un cilindru ce se incadreaza in categoria cilindrilor de inalta siguranta.

Kaba Expert este un cilindru ce poate fi montat pe orice tip de broasca ingropata ptr. cilindru, dar si pe orice tip de usa fie ea metailca sau de lemn.

Cilindru antiefractie Kaba Expert este fabricat din materiale de inalta calitate ceea ce duce la o functionalitate foarte indelungata si la o siguranta sporita.

Cilindru de inalta siguranta Kaba Expert se livreaza cu 5 chei reversibile.

Cheile pentru cilindru Kaba Expert sunt reversibile si sunt chei cu profil special fiind  protejate la copiere prin licenta mondiala WO 01/77466 A1  si europeana EP 1362 153 pana in anul 2021, cilindrul fiind protejat deschiderilor manipulative.Multiplicarea cheilor pentru cilindru antiefractie Kaba Expert se face numai la fabrica pe baza cardului de indentificare cu cod unic care insoteste cilindrul.

Cilindru de siguranta maxima, Kaba Expert, este prevazut cu 22 de pini asezati pe 4 randuri.Cele
patru rânduri de pini sunt radial poziționatii, pot fi complet variabili si dau un numar nelimitat de variante de chei.

Kaba Expert este un cilindru anti-drill,toti cei 22 de pini ai cilindrului Kaba Expert sunt produsi din otel special tratat, ceea ce ofera cilindrului un grad mare de siguranta inpotriva perforarii, gauririi cilindrului cu scule speciale.

Rotorul cilindrului de siguranta maxima Kaba Expert este fabricat din otel de inalta calitate si este protejat impotriva smulgerii.

Cilindru Kaba Expert este protejat impoptriva palparii, anti-picking, pini  fiind conceputi intr-o forma special, ceea ce ofera un avantaj cilindrului in fata sculelor de picking.

Kaba Expert este un cilindru rezistent la foc 60 de minute. (T60)

Cilindru de maxima si guranta, antiefractie, Kaba Expert este produs conform standard DIN 18252 clasa 3b.

Kaba Expert este produs conform standard de securitate Vds clasa B si conform normelor si standardelor  Europene EN 1303 clasa 5.

Cilindru Kaba Expert este un cilindru de maxima siguranta ce reprezinta o alegere inspirata pentru siguranta si linistea locuintei dumneavoastra.

Kaba Expert face parte din categoria celor mai siguri si fiabili cilindrii din lume.

Cilindru Kaba Expert poate fi integrat in Sisteme Master Key (MasterKeySystem), iar datorita cheilor pantentate si protectiei anticopiere a acestora, se preteza pentru Sisteme Master cu grad mare de siguranta.

Expertprofil EXPERT 2cheie EXPERT